Over Ons

Van der Pol – Industriële automatisering

Over Ons

Van der Pol – Industriële automatisering

Van der Pol industriële Automatisering – voorheen ook bekend als Elektrotechnisch bedrijf Van der Pol –  is al langer dan 30 jaar actief in het vakgebied industriële automatisering. Het bedrijf is opgericht in 1988 door Henk van der Pol en sinds 2018 heeft Petrus van der Pol – zoon van Henk – de werkzaamheden van Henk overgenomen.

De overname heeft geleid tot het openen van een nieuw bedrijfspand aan de Rietdekkersstraat in Sneek, waar Van der Pol Industriële Automatisering zijn hoofdwerkzaamheden uitvoert. Voor de opening van het nieuwe bedrijfspand, voerde Van der Pol Industriële Automatisering zijn werkzaamheden vanuit Stavoren uit.

Industriële automatisering zonder nonsens

Van der Pol Industriële Automatisering ontwerpt, realiseert en implementeert besturingsinstallaties voor automatiseringsoplossingen voor een proces of een machine. Onze goed opgeleide specialisten hebben alle kennis in huis om u te adviseren en te begeleiden bij uw automatiseringsproject van A tot Z. Hierbij denken wij mee met de klant om de efficiënt en de veiligheid van het productieproces te verhogen.

Van der Pol Industriële Automatisering verzorgt ook het upgraden van uw oude besturingsinstallaties naar een bedrijfszekere besturingsinstallatie van deze tijd. Blijven innoveren, optimaliseren en standaardiseren zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren en storingsvrij kunnen leveren.

De processen en machines die Van der Pol Industriële Automatisering heeft geautomatiseerd zijn in breed scala van sectoren actief, zoals de waterindustrie, de procesindustrie, de machinebouw en de infrastructuur. Onze monteurs en engineers hebben ervaring met projecten op zowel nationale als internationale grond. Door onze ervaring in binnen- en buitenland en een breed scala aan automatiseringssystemen in verschillende sectoren is Van der Pol Industriële Automatisering een zeer geschikte partner voor al uw automatiseringsprojecten.